Muzikant in de kijker: Fien

SpotlightOpnieuw is een nieuwe categorie uit het creatieve brein van de webmaster ontsproten: de muzikant in de kijker! Het idee is even oud als onorigineel én gepikt, maar tóch leuk (dacht ik…)! We stellen af en toe één muzikant aan jullie voor. Hoe? Door een geweldige foto en enkele leuke vragen en/of dilemma’s. Daarna kiest de muzikant van de week wie er na hem/haar aan de beurt komt.

Het eerste – willekeurig door een Chinees aangeduide – slachtoffer is onze sympathieke Hoorniste Fien!

Instrument: hoornFien

Lid sinds: 1992

Bestuurslid sinds: 2007

Beroep: lerares Aardrijkskunde

Les volgen of les geven?

Les volgen. Dan leer je tenminste nog iets bij. En je hebt de keuze om actief te luisteren of dat niet te doen, op eigen risico. Want wie dat bij mij probeert, zal het geweten hebben :D.

Muziek beluisteren of muziek spelen?

Als ik muziek beluister, ben ik heel snel afgeleid. Ik slaag er dus niet echt in om een lied aandachtig te beluisteren.  Dus ligt muziek spelen mij beter. Alleen ben ik ook daar snel afgeleid. En als ik dan even niet moet spelen, droom ik weg en weet ik niet meer waar in te vallen. Gelukkig kan ik op concerten en opvoeringen wel de extra concentratie vinden om aandachtig te volgen. 😉

Met vrienden op café of gezellig thuis aan het haardvuur?

Hmm, dat is niet moeilijk, we hebben geen haardvuur thuis! Maar binnenkort komt er wel een haardvuur en ook een kindje. Dus zal het waarschijnlijk toch wat meer thuis blijven worden, gezellig voor de open haard. Maar we hebben ook thuis een bar. Als er dan vrienden over de vloer komen, combineren we het beste van beide werelden. Mijn ouders zullen het niet geloven, maar toch raak ook ik het beu om op stap te gaan en begin ik gezellige avonden thuis meer en meer te appreciëren.

A Disney Celebration of Slum Dog Millionaire?

Ik heb in alle eerlijkheid gestemd, al vind ik dat beide stukken voor-en nadelen hebben. Maar ik kan me zeker vinden in de uiteindelijke keuze. Voor diegene die de film nog niet hebben gezien, kan ik hem zeker en vast aanraden. Het is een fantastisch verhaal, een ontspannende, grappige en positieve film.

Aan wie geef je de fakkel door?

Aan Tine, één van onze saxophonistes!

4 antwoorden op “Muzikant in de kijker: Fien”

Reacties zijn gesloten.