Eindejaarsconcert met Reutelnoot

De twee Beselaarse muzikale verenigingen de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Beselare en De Reutelnoot slaan de handen in elkaar voor een eindejaarsconcert. Op 29 december nodigen ze om 20 uur iedereen uit in de Sint-Martinuskerk voor een stemmig eindejaarsconcert.

De Beselaarse Harmonie, onder leiding van Peter Bruneel en De Reutelnoot, onder leiding van Tine Devoghel brengen elk apart enkele nummers en uiteraard staan ze ook samen op het podium. Het wordt geen klassiek kerstconcert, maar wel een gezellig eindejaarsconcert met een gevarieerd programma.

Kaarten in voorverkoop kosten €10. In die prijs zit ook een gratis consumptie inbegrepen. Kaarten bestellen kan via 0498 / 46 01 97 of via info@harmoniebeselare.be

Dank je wel! – bis

Op Sint-Cecilia worden jaarlijks verschillende muzikanten in de kijker gezet. En dat is ook een traditie die we in Beselare graag in ere houden. Zoals je eerder deze week al kon lezen, werden Charlotte, Mathijs en Elien in de bloemetjes gezet.

Maar dat is lang niet alles. Traditioneel werden ook enkele andere verdienstelijke muzikanten op een applaus – en een klein cadeautje – getrakteerd. 

“Dank je wel! – bis” verder lezen