Too Vichte or not too Vichte ?

StemmenAls harmonie zouden we dit jaar graag nog eens deelnemen aan de Vlamo provinciale orkestwedstrijd. Die gaat, zoals wel vaker, door in oktober in Vichte. Ondertussen is het al enkele jaren geleden dat we nog eens meededen en ons jubileumjaar (175-jarig bestaan) lijkt de ideale gelegenheid om daar nog eens werk van te maken. Het bestuur en de dirigent zijn alvast pro. Maar dan hebben we natuurlijk een enthousiaste harmonie nodig. Heb jij zin om deel te nemen en je volledig in te zetten hiervoor? Want als we meedoen, willen we natuurlijk graag 100% voorbereid naar Vichte afzakken in oktober. Vul daarom even onderstaande poll in. Wie nog geen gebruikersnaam/paswoord geeft, zal eerst lid moeten worden op de website.

Wil JIJ dat Harmonie Beselare meedoet aan de Vlamo provinciale orkestwedstrijd in 2012 ?

• Top! Ik heb er zin in (83%, 19 Stemmen)
  • Als de meerderheid van de muzikanten wil meedoen, dan ik ook! (9%, 2 Stemmen)
  • Nee, voor mij hoeft het niet (9%, 2 Stemmen)
  • Bwa, ik ben niet overtuigd. (0%, 0 Stemmen)

Totale aantal stemmers: 23

Laden ... Laden ...

Een gedachte over “Too Vichte or not too Vichte ?”

Reacties zijn gesloten.