Nieuwe bar ingericht

Of toch bijna…

Dit weekend gingen enkele enthousiastelingen flink tekeer in ons muzieklokaal. Nu het nieuwe OC ‘De Leege Platse’ al enkele maanden volledig in gebruik is genomen, staat het sportzaaltje in de gemeenteschool leeg .

De harmonie kreeg van het Zonnebeekse gemeentebestuur de toestemming om hier zijn nieuwe bar te installeren. Op die manier hoeven we niet langer elke week het leslokaal waar de theorie van de muziekschool doorgaat, om te bouwen.

Bijna alle kasten uit het repetitielokaal werden dit weekend verhuisd richting nieuwe bar. Zo creëren we ook wat welgekomen extra ruimte in ons repetitielokaal. Alle kasten en de overgebleven inboedel uit het sportzaaltje vormen nu onze nieuwe bar. Het is er gezellig druk met een hoop tafels, stoelen en kasten.

Maar gezelliger kan natuurlijk altijd. Heb jij op je zolder nog enkele barkrukken staan? Kan jij als de beste in no-time gordijnen maken voor onze bar? Heb je nog een pot verf staan waarmee we iets in een nieuw kleurtje kunnen zetten? Laat het ons zeker weten! Samen maken we er een gezellige  boel van!

KPICASA_GALLERY(2014HarmonieBeselareVerhuisLokaal11Januari2014)