Lenteconcert 2013

Op zaterdagavond 13 april presenteert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Beselare, onder leiding van dirigent Pieter Meersseman, haar jaarlijkse lenteconcert.

Het concert gaat dit jaar opnieuw door in de sporthal in Beselare. Kaarten in voorverkoop kosten 7 euro en zijn verkrijgbaar bij alle muzikanten, bestuursleden en via info@harmoniebeselare.be. Kaarten aan de deur kosten 8 euro.

De Harmonie van Beselare brengt dit jaar zeer gevarieerde, hedendaagse, toegankelijke en aangename muziek van onder meer Jacob De Haan, Otto M. Schwarz, Johan De Meij en Jan De Haan. Bart Indevuyst, professioneel muzikant, soleert op hoorn.

lenteconcert-2013-v1

bart-indevuystBart Indevuyst

Bart Indevuyst ging na zijn studies aan de academie van Poperinge studeren aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Hij studeerde af in de klas van Luc Berg├ę. Na deze studies specialiseerde hij zich verder bij Nico De Marci in Namen. Bart is als free-lance muzikant actief in verschillende orkesten in binnen-en buitenland. Hij is tevens verbonden als leraar aan de academies in Deinze, Lede en Gent.