Go Girls

Ondanks de drukke laatste repetitieweken voor ons lenteconcert, vonden 3 van onze klarinettistes – Liesa, Jana en Heleen – nog de tijd om zich klaar te stomen voor de provinciale wedstrijd van Vlamo die zondag doorging in Izegem. En met succes! De meiden hielden de Beselaarse eer hoog en haalden in de categorie “Kleine ensembles” de eerste prijs binnen met een erg knappe 87% met ‘Trois toiles pour rêver’ van Bruno Rossignol. Als enige uit de eerste afdeling mogen ze verder naar de nationale wedstrijd in Leuven op 24 en 25 april. Wij duimen alvast en nu al een dikke proficiat! Hier vinden jullie enkele foto’s.

Liesa nam ook nog deel aan de solistenwedstrijd in de graad uitmuntendheid. Liesa speelde ‘The view from Carew’ van Rick Sowash. Onze dirigent Pieter trad op als jurysecretaris wat voor extra stress zorgde, maar Liesa bracht het er goed vanaf. Ze behaalde 82.66% en eindigde als eerste van de klarinetten! Knap werk dus. Jammer genoeg was dit net niet genoeg om door te mogen naar Leuven.

UPDATE: Een aandachtige bezoeker van onze website merkte op dat ik iemand over het hoofd heb gezien, waarvoor sorry. Onze allerjongste Vlamo-soliste was zondag Lies. In eerste afdeling fluit scoorde ze 82% met Danse pour Katia van Armand Bounonville, waarmee ze 5de werd op 12 deelnemende fluitistes, ook een heel mooi resultaat dus. Proficiat!

9 antwoorden op “Go Girls”

  1. Als we pech hebben Brecht, zou het kunnen zijn dat we niet meekunnen spelen op de herdenking van die gesneuvelde soldaten van Nieuw – Zeeland.
    Maar hebben we geluk, dan is die wedstrijd de zondag…
    Afwachten dus

Reacties zijn gesloten.