Uit de oude doos #5: 100-jarig bestaan

Uit de oude doosOp 27 september 1970 werd gevierd dat onze Harmonie meer dan 100 jaar bestond en dus ook Koninklijk werd verklaard. Omdat er niet echt duidelijkheid is over de exacte datum waarop de harmonie werd gesticht, werd er dus gevierd dat de Harmonie al meer dan 100 jaar bestond. Er werd een heus “festival” georganiseerd in samenwerking met fanfares en muziekkorpsen uit de buurt, zoals dat toen altijd het geval was. Het feestprogramma zag er als volgt uit:

Te 10.00 uur: H. MIS

Te 10.45 uur: PARADE door de plaatselijke Harmonie

Te 14.00 uur: WANDELCONCERT door de volgende korpsen: De Koninklijke Fanfare “De Kunst is ons Vermaak” uit Rollegem-Kapelle; De Harmonie uit Slyps-Moorslede; De Harmonie “De Verenigde Vrienden” uit St.-Denijs-Helkijn; De Harmonie “De Jongelingskring” uit Torhout; De Koninklijke Fanfare “St.-Cecilia” uit Zillebeke; De Koninklijke Fanfare “St.-Cecilia” uit Zonnebeke

Te 14.30 uur: MUZIEKCONCERT of SHOWNUMMERS door de 6 vernoemde korpsen (marktplaats)

Te 17.30 uur: GEZAMENLIJK CONCERT door de 6 korpsen, samen met de Koninklijke Harmonie “St.-Cecilia” Beselare en met de Koninklijke Fanfare “Ridder Jans Zonen” uit Dadizele.

Te 18.00 uur: CONCERT door de Koninklijke Fanfare “Ridder Jans Zonen” uit Dadizele, korps gerangschikt in Ere-afdeling.

Avondfeest met het orkest “Theo Craemen”, zangers: Ronny Moreno en Rudy Vanis.

Hieronder vinden jullie een foto van een artikel dat toen in de krant is verschenen. Zoals jullie zien is het opnieuw onze mascotte die de show stal.

100jarig-bestaan

3 antwoorden op “Uit de oude doos #5: 100-jarig bestaan”

  1. 1987 hebben we ons 150jarig bestaan gevierd…
    Als we doortellen zitten we in 2012 dus aan 175…
    Feestjeuh!

Reacties zijn gesloten.