Say Cheese

FototoestelSay Cheese! Want vanaf vrijdag moeten jullie (muzikanten) op de foto! We zullen op de site een pagina maken met alle muzikanten mét instrument, zoals hier bij de Moedige Vrienden. Maar dan mooier. Marijke wordt fotografe van dienst. Haal dus maar je nieuwste schoenen uit de doos, bel maar naar de kapper voor een afspraak en poets je tanden voor een stralende glimlach. Tot vrijdag!

7 antwoorden op “Say Cheese”


 1. Peter:

  Oei, ‘k ga der uitgeslapen moeten uitzien…

  Als ik het goe voorheb, ben ik vrijdag chauffeur van dienst. Je kan dus nog zo’n drie kwartier slapen in de auto. En als ’t echt nodig zou zijn, wil ik wel een paar “potjes” lenen 😉


 2. Mathijs:

  Orkest??
  Kweet nog nie zeker of dak vrijdag wel kom

  Mathijs je plooit, ik ga al niet meer geslapen hebben sinds woensdag en kmoet ook blijkbaar zaterdag om 9u uit mijn bedje. Maar ik zal komen!
  Komt tot 9u ofzo…


 3. Mathijs:

  Orkest??
  Kweet nog nie zeker of dak vrijdag wel kom

  Zeg manneke, uw neefke komt speciaal om tesamen met u te kunnen percussioneren aanstaande vrijdag… Stel uw familie niet teleur Mathijs! Doorbijten!

  Ik speelde ooit H3 examen slagwerk de zaterdagmorgen na de 100 dagen… En dat lukte ook nog redelijk btw (in mijn goeie tijd). Geen sisi’s bij het slagwerk hé!

Reacties zijn gesloten.