Muzikaal talent tijdens het Heksenweekend

Elke doorsnee Beselarenaar zit zowat 2 jaar uit te kijken naar komend weekend, het Beselaarse heksenweekend. Overal in Beselare hangen er vlaggetjes en heel wat heksen kleuren alweer het straatbeeld. En ook de zon zal van de partij zijn, want de zon is altijd van de partij op de heksenstoet. Ook voor onze harmonie en alle muziekliefhebbers wordt het weer een fijn weekend, met voor iedereen wat wils!

Op vrijdagavond warmen we ons langzaam op. Enkele leden van onze harmonie (Jana, Lies & Mathijs) treden op met de  Boucky-family (vanaf 19h00) op Bal in de Nieuwstroate. Enkele tientallen meters verder, in de Sint-Martinuskerk verzorgt een ander muzikaal ensemble, Toet Ensemble (waaronder Isabel, Inge en Benedicte) de plechtige opening (20h00) van de Kunsttentoonstelling Oud en Jong, georganiseerd door het Davidsfonds Beselare.

Op zaterdagavond treedt het Beselaarse Jeugdensemble op op de avondmarkt in het centrum van Beselare. Het optreden start op 19h00 en gaat door voor de deur van Dokter Van Den Berghe (Beselarestraat 227). Tijdens het optreden kan genoten worden van een drankje aan de bar van de harmonie.

Op zondagnamiddag stapt Harmonie Beselare traditiegetrouw mee in de heksenstoet. We begeleiden de bezemdanseresjes die rond Sefa Bubbels dansen. Voor wie nog niet helemaal overtuigd is dat de heksenstoet de moeite waard is, hebben we nog dit aperitiefhapje, dat dit weekend te zien was in Vlaanderen Vakantieland.

 


Eén antwoord op “Muzikaal talent tijdens het Heksenweekend”

Reacties zijn gesloten.