Kerstconcert

Traditiegetrouw organiseert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Beselare opnieuw een kerstconcert. Het eindejaarsconcert, dat samen met het zangkoor Sint-Audomarus uit Passendale wordt gebracht, gaat dit jaar door in de Sint-Martinuskerk in Beselare op zondag 23 december om 18h00.

Zoals elk jaar is de harmonie op zoek gegaan naar een muzikale partner om samen het kerstconcert te verzorgen. Nadat vorig jaar het Beselaarse zangkoor De Reutelnoot het Kerstconcert mee vorm gaf, viel de keuze ook dit jaar op een zangkoor uit Groot-Zonnbeke. Het Sint-Audomaruskoor uit Passendale , werd bereid gevonden om samen met de harmonie op te treden.

Op zondag 23 december wordt het Sint-Audomaruskoor dus gekoppeld aan de Beselaarse Harmonie. Zoals steeds brengen zowel de Harmonie als het Sint-Audomaruskoor enkele afzonderlijk enkele nummers en worden ook enkele nummers samen verzorgd. Ook het Beselaars Jeugdensemble zal opnieuw van de partij zijn om het concert op gang te blazen. In de pauze kan er opnieuw genoten worden van een borreltje jenever of een glaasje Glüwhein. Kaarten kosten 7€ en kunnen verkregen worden bij alle leden van het Sint-Audomaruskoor, alle leden van Harmonie Sint-Cecilia.