Mnozill Brass opnieuw in België

De toffe peren van Mnozill Brass geven opnieuw een optreden in ons land.  Mnozill Brass is absoluut een goed idee voor wie van blaasmuziek houdt. Mis het niet!

Yes, Yes, Yes!

Zelfs na 24 jaar trouwe dienst in de blaasmuziek blijven de heren van Mnozil Brass hun immer optimistische kijk op muziek demonstreren. Met hun show YES, YES, YES blazen zij zich feilloos en moeiteloos een weg door een paradijs van muzikale hoogstandjes. ‘Slapstick meets black humor…’ met trillende lippen naar een combinatie van humor en virtuositeit!

Mnozill Brass

Omdat één YES niet genoeg is: Mnozil Brass, brass van wereldformaat, brengt het theater tot leven met een uiterst creatieve muzikale show bestaande uit muzikaal theater, entertainment, comedy en cabaret. Mnozil Brass geeft ongeveer 120 concerten per jaar: van de verste uithoeken van het Europese continent tot Rusland, China, Japan, Canada, de VS en Australië. En dat in de mooiste theaters: de Royal Albert Hall in Londen, Tchaikovsky Conservatorium in Moskou en de operahuizen in München, Stuttgart en Wiesbaden. Mnozil Brass is het enige blazersensemble waarbij het publiek op het puntje van zijn stoel zit.

Een voorsmaakje…