Lenteconcert 2012 – Filmconcert

>> Terug naar overzicht opnames

BESELAARS JEUGDENSEMBLE
Pirates of the Carribbean – Klaus Badelt arr. Michael Sweeney

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Brother Bear – Phil Collins arr. Paul Murtha

Wallace & Gromit – Julian Nott arr. Johnnie Vinson

KONINKLIJKE HARMONIE SINT-CECILIA BESELARE
Silverado – Bruce Broughton arr. Randol Bass

The Star Wars Epic – John Williams arr. Robert W. Smith

Star Trek – Goldsmith/McCarthy arr. Hans v.d. Heide

Bienvenue chez les Ch’tis – Phillippe Rombi arr. Dominique Wyckhuys

Lawrence of Arabia – Maurice Jarre arr. Hans van der Heide

Moment for Morricone – arr. Johan de Meij

Chicken Run – John Powell and Harry Gregson-Williams arr. Paul Mortha

Pixar Movie – arr. Michael Brown

Children of Sanchez – arr. Naohiro Iwai

Academy Nights – arr. Patrick Roszell

Les Gendarmes de St-Tropez

3 gedachten over “Lenteconcert 2012 – Filmconcert”

1. Woehaha, pikken de muzikanten tegenwoordig de geliefkoosde concertjes uit?
    Blij je binnenkort weer te mogen verwelkomen Heidi… Misschien wat reclame maken bij enkele muziekspelende huisgenoten? Hopelijk zijn de toekomstige concerten ook naar jouw smaak.