Eindejaarsconcert met Reutelnoot

De twee Beselaarse muzikale verenigingen de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Beselare en De Reutelnoot slaan de handen in elkaar voor een eindejaarsconcert. Op 29 december nodigen ze om 20 uur iedereen uit in de Sint-Martinuskerk voor een stemmig eindejaarsconcert.

De Beselaarse Harmonie, onder leiding van Peter Bruneel en De Reutelnoot, onder leiding van Tine Devoghel brengen elk apart enkele nummers en uiteraard staan ze ook samen op het podium. Het wordt geen klassiek kerstconcert, maar wel een gezellig eindejaarsconcert met een gevarieerd programma.

Kaarten in voorverkoop kosten €10. In die prijs zitten ook twee gratis consumpties. Kaarten bestellen kan via 0498 / 46 01 97 of via info@harmoniebeselare.be