We gaan schaatsen!

SchaatsenWoehoe! We gaan binnenkort schaatsen met de harmonie! Wie gaat er mee? Na een inspannende periode, die we binnenkort (heel even) afronden met ons lenteconcert, nemen we welgeteld één repetitie rust. Die repetitie vervangen we door een avondje (disco)schaatsen in Gullegem! Dat hebben we wel verdiend. Oh yeah! Lees zeker verder voor alle concrete details over hoe/wat/waar/wanneer!

Wanneer? Vrijdagavond 19 maart. We spreken af om 19h stipt in de gemeenteschool waar we vertrekken met auto’s richting Gullegem. Bedoeling is om op het ijs te staan van 19h45 tot 21h45. We voorzien terug te zijn in de gemeenteschool ten laatste om 22h30.

Waar? We gaan schaatsen in Finlandia in Gullegem, maar er wordt dus voor vervoer gezorgd vanuit de gemeenteschool en terug (vrijwilligers met een auto, bedankt om contact op te nemen!)

Wie? alle (bestuurs)leden van de Harmonie Beselare!

Kostprijs? Gratis!

Inschrijven? Inschrijven is verplicht! Er hangt een inschrijvingslijst in ons repetitielokaal, waarop je kan aanvinken of je kan komen of niet! Ook graag even aanvinken of je niet kan komen!

Nuttige informatie? Handschoenen zijn verplicht, schaatsen kunnen daar gehuurd worden, daarvoor wordt gezorgd. Hier hoeft niet voor bijbetaald te worden.


12 antwoorden op “We gaan schaatsen!”

 1. Oeie, en net gemerkt dat ik ook een feestje heb op mijn werk in de namiddag…. niet verantwoord om me dan op glad ijs te begeven…

 2. Moar Liesa toch, je kan ook gewoon meegaan en supporteren hé… met een lekker drankje voor je neus bijvoorbeeld.

  (en ons uitlachen)

 3. Ik ben nog op zoek naar een fotograaf ook…
  Begin anders met even de living te stofzuigen, afwas te doen, verse pistolekes morgenochtend enz 😉

 4. Ik doe dat al elke dag Brecht 😉
  Weet je wat ge moet maar keer op m ’n ma ’s bil wrijven zaterdag, ze komt toch 40 die dag ^^ (feestjee!!!!)
  Tzal misschien baten

Reacties zijn gesloten.