Sounds of Water

🎶 Ontdek de betovering van “Sounds of Water” met de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Beselare! 🌊

Dompel jezelf onder in een meeslepende muzikale reis op zaterdag 20 april, want de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Beselare nodigt je uit voor een betoverend concert: “Sounds of Water”. 🎶

Laat je meevoeren door de melodische golven van het Beselaars Jeugdensemble, waar talent en jeugdige passie samenkomen om het podium te betoveren. Ervaar de ritmische energie van ons dynamische trommelkorps en laat je hart resoneren met de harmonieuze tonen van onze geliefde harmonie.

Van rustige beekjes tot bruisende watervallen, van serene meren tot woeste zeeën – elk nummer dat we brengen is doordrenkt met de kracht en de schoonheid van water. 🌊

Het concert begint om 19.30 uur in OC De Leege Platse in Beselare. Mis deze unieke ervaring niet! Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor slechts 12 euro.

Kaarten bestellen kan per mail via info@harmoniebeselare.be of telefonisch o 0474 / 88 48 30.

Mis het niet – we kijken ernaar uit om je te verwelkomen op dit buitengewone muzikale avontuur! 🎵

“Oude Gemeenteschool” officieel ingehuldigd

Op zaterdag 14 oktober werd de “Oude Gemeenteschool” in Beselare officieel terug geopend na de grote renovatiewerken. Wij als harmonie zijn uiteraard meer dan blij dat ook wij terug kunnen repeteren in onze vaste stek en dat ons lokaal zo’n mooie opknapbeurt kreeg. Het grote publiek was welkom om een kijkje te komen nemen op de gerenoveerde site. En de verenigingen die er hun lokalen hebben, zorgden voor een gevuld programma.

Ook het Beselaars Trommelkorps en het Beselaars Jeugdensemble zetten hun beste beentje voor en verzorgden een optreden.