Marsboekjes binnenbrengen!

MarcherenBeste muzikanten,

Willen jullie de volgende repetitie jullie marsboekjes meebrengen en indienen? Er volgt namelijk een volledige herziening en heropfrissing van de marsboekjes voor zowel de marsen als de volksliederen. Enkele oudere/ onspeelbare/plat gespeelde marsen gaan eruit en enkele nieuwe, frisse marsen (William Blueheart, Europa, The Thunderer, Highschool Cadets, Floriana) komen erin. Ook wordt er een nieuwe nummering voorzien. Marcheren op straat wordt binnenkort dus nóg leuker!

Ik vraag me trouwens – volledig terzijde – af of wij dit zouden kunnen, maar dan natuurlijk met “Beselare” én op het Heksenlied! Wie doet mee?


7 antwoorden op “Marsboekjes binnenbrengen!”

  1. Hehe, kan nog grappig worden. Mijn oude marsen ‘plakken’ immers een beetje in mijn marsboek waardoor de nootjes netjes overgeprint zijn op de plastiekjes. Een nieuwe mars en een oude door elkaar – ik heb alvast een goed excuus als ik foute noten speel.

  2. @ Ellen: ik vrees dat er idd geïnvesteerd zal moeten worden in nieuwe boekskes ook, ik denk niet dat je de enige bent met dat probleem 😉


  3. Charlotte:

    Oh, wij kunnen dat ook.
    Alleen stond in Zonnebeke toevallig die boom in de weg

    Haha, ROFL 😀 Volgens mij hadden we op dat moment zo goed als Chapelle-lez-Herlaimont en Saint-Georges-sur-Meuse gemaakt, zonder het te beseffen weliswaar 😀

Reacties zijn gesloten.