Kunstconcert

Op zaterdag 22 april organiseert de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Beselare onder leiding van Peter Bruneel opnieuw zijn jaarlijkse lenteconcert. Dit jaar staat het concert helemaal in het teken van kunst.

Dat de harmonie, het Beselaars Jeugdensemble én het Beselaars Trommelkorps opnieuw het beste van zichzelf zullen geven, daar hoef je niet aan te twijfelen. Dat op zich, is ook al kunst. Maar dit jaar gaan we nog een stapje verder. De stukken die gebracht worden, staan telkens in het teken van een kunstwerk, een kunstenaar of een kunststad. We nemen de aanwezigen onder meer mee naar kunststeden bij uitstek Parijs en Florence, we houden halt bij de Sagrada Familia in Barcelona en ook Van Gogh en Leonardo Da Vinci spelen een belangrijke rol tijdens het concert. De muzikale kunstenaars van de harmonie, het Beselaars Jeugdensemble en het Beselaars Trommelkorps kijken er alvast naar uit.

Voor de gelegenheid wordt ook het OC in Beselare in een kunstig kleedje gestopt, daarvoor zorgt de de gemeentelijke basisschool van Geluveld, de Regenboog.

Het concert gaat door op zaterdag 22 april om 19.30 uur. Kaarten voor het concert zijn te koop bij alle bestuursleden en kosten 12€, kinderen (-12 jaar) mogen gratis binnen.