Dank je wel! – bis

Op Sint-Cecilia worden jaarlijks verschillende muzikanten in de kijker gezet. En dat is ook een traditie die we in Beselare graag in ere houden. Zoals je eerder deze week al kon lezen, werden Charlotte, Mathijs en Elien in de bloemetjes gezet.

Maar dat is lang niet alles. Traditioneel werden ook enkele andere verdienstelijke muzikanten op een applaus – en een klein cadeautje – getrakteerd. 

De aanwezigheidskoningen en -koningin

Wekelijks op post zijn op de repetitie van het Trommelkorps, BJE en/of de Harmonie, dat is niet altijd zo makkelijk. Dat vraagt een inspanning, en dat beseffen we maar al te goed. Reden genoeg om de muzikanten die er zowat elke week zijn, even in de spotlights te zetten. 

Bedankt Geert, Chris, Janne, Daan en Mathijs om ons wekelijks op jullie aanwezigheid te trakteren, tijdens de repetitie van 
het Trommelkorps, BJE en/of de Harmonie!

De BJE-trekkers

Last but not least werden ook nog Marijke, Elien en Brecht getrakteerd op applaus. Jarenlang, sinds de oprichting in 2010, waren zij betrokken bij de werking van het Beselaars Jeugdensemble. Nieuwe muzikanten ronselen, activiteiten voorbereiden, kampplaatsen bezoeken, de communicatie verzorgen, het stond jarenlang erg hoog in de agenda. 

Maar nu is het hoog tijd om de fakkel door te geven. Een nieuwe lichting staat klaar om BJE in goede banen te leiden, begeleid door enkele ervaren rotten die er ook al van in begin bij waren.