And The Oscar Goes To…

De Koninklijke Harmonie De Volksvreugd Proven is trots u te kunnen uitnodigen op hun komend concert “The Oscar Goes To”.
Het concert gaat voor de gelegenheid door in de zaal in het OLVI in Poperinge die omgetoverd wordt in een heuse cinemazaal met popcorn-stand, red-carpet-photobooth, filmhoekje,…
Het belooft een knaller te worden!

Wat mag je verwachten?

Een galaconcert met live filmprojectie door de Koninklijke Harmonie De Volksvreugd Proven o.l.v. Pieter Meersseman. Presentatie is in handen van filmregisseur en -connaisseur Lieven Debrauwer (Paulien & Paulette, Confituur).

In het voorprogramma treedt het Provens Jeugdensemble op (19u30).
Om 20u opent het harmonieorkest, voor deze keer uitgedost in gala-outfit met muziek van Belgisch filmcomponist Dirk Brossé. Daarna komt o.a. muziek uit Exodus, Bridge Over The River Kwai, James Bond films, maar ook uit recentere films zoals Ratatouille, Slumdog Millionaire en Brave aan de beurt. Dit gaat allemaal gepaard met live projectie van beeldmateriaal op groot doek.

De zaal van het OLVi te Poperinge wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een cinema-concertzaal. We houden de popcorn al voor u warm! Een niet te missen concert!

Kaarten (VVK: €10, ADD: € 12) zijn te verkrijgen via info@volksvreugd.be!

10981302_858012734251403_2017415666973489998_o