Bestel nu je ontbijt aan huis!

Zondag 8 oktober. Je wordt om 8.30 uur wakker van de stevige regen op je dakvensters. Je draait je nog even lekker om in je warme bed, want het is ondertussen buiten toch al een stukje frisser geworden. En dan besef je: oh nee. Het brood is op… Je moet nog naar de bakker… In dat weer… pfff… Geërgerd trek je je donsdeken helemaal over je hoofd. En dan… DING DONG!

Een enthousiaste tiener van het Beselaars Jeugdensemble staat aan je deurbel met een heerlijk ontbijtpakket. Juist! Dat was je helemaal vergeten. Zalig, overheerlijk én makkelijk.  En dan weet je het: vandaag wordt een topdag!

Dit verhaaltje hoeft helemaal geen verhaaltje te blijven, je kan er zélf voor zorgen dat het werkelijkheid wordt! Want op zondag 8 oktober verdeelt het Beselaars Jeugdensemble ontbijtpakketten in Groot -Zonnebeke. 

Hoe schrijf je in?

Inschrijven kan telefonisch door te bellen op 0474 / 77 32 77 of per mail op info@harmoniebeselare.be. Een ontbijtpakket kost €8 per persoon en kan worden geleverd tussen 7 uur en 10.30 uur. Je kan zelf het uur kiezen wat jou het beste past. We leveren ontbijten binnen Groot-Zonnebeke. Wie van buiten Groot-Zonnebeke een ontbijt wenst, kan dat, maar moet het zelf komen afhalen in de gemeenteschool in Beselare.

Met dank aan

Graag bedanken we onze sponsors die dit mogelijk maken: 

  • Brood en Banket Wouter
  • Groenten en fruit Au beau jardin
  • Beenhouwer Decupere
  • Jules Destrooper
  • Mulder ontbijtgranen